Beoordelingen van Thai Delivery Diemen

Recente recensies

5.0
Ilonka
24 januari 2022

Super lekker weer!

Boerleider
23 januari 2022

Zoals gewoonlijk was het eten weer voortreffelijk .....bedankt voor de attentie...

JB
22 januari 2022

Heerlijk. Mag nog wel ietsjes pittiger misschien. Precies op tijd gebracht. Aanrader

Guus Doorman
22 januari 2022

Heerlijk eten, bestelling op tijd en correcte en vriendelijke bezorger..

Michiel
17 januari 2022
J. van Cleef
17 januari 2022

Zoals altijd prima en heerlijk. En merci voor de Merci.....

Sarina
14 januari 2022

Lekker, en vriendelijke bezorger. Een tip voor het restaurant: Ik zou de bezorgtijd voor uzelf ruimer maken bij de bestelprocedure, zodat u teleurgestelde klanten voorkomt. Ik kon nl. op uw site kiezen voor bezorging in 30 min. wat wel per email werd bevestigd, maar het eten kwam na een uur. Was voor mij geen probleem, maar zonde als dat voor slechte reviews zou zorgen. Want nogmaals: Mijn Pad Thai Garnalen was erg lekker!

Rozing
11 januari 2022

Padthai was niet goed. Een bak noodles met een beetje smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
6 januari 2022

het blijft al jaren een feestmaal. lekker en vers klaargemaakt.

Edwin
3 januari 2022

Altijd lekker, en op tijd!

Hans
3 januari 2022

Eten was heerlijk en de bezorging op tijd, als we weer in Amsterdam zijn bestellen we weer !

Maureen
3 januari 2022

De bezorging is top👌🏾 Ook het eten is heerlijj & netjes verpakt.

Wim
3 januari 2022

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
3 januari 2022

Een dik jaar bestellen wij nu regelmatig gerechten bij Thai Delivery. De constante hoge en smaakvolle kwaliteit is daar de reden van en hopelijk zullen wij nog vaak van de gerechten van Thai Delivery mogen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Bindervoet
3 januari 2022

Was wederom super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel
2 januari 2021
Bas
30 december 2021

Afgelopen week bij onze buren voor het eerst Thais gegeten dat ze hadden besteld bij Thai Delivery. Fantastisch! Een paar dagen later zelf ook voor het eerst besteld. Weer heerlijk. Nieuw vast adres erbij :-)

Fred
26 december 2021

Vers en lekker maar we hadden één gerecht dat voor ons veel te pittig was. Dat gerecht werd aangegeven met één pepertje dus we dachten dat het wel kon. Maar verder was het erg lekker en ondanks de vrieskou werd het toch nog warm en precies op tijd geleverd, complimenten!

Ronald
26 december 2021

Heerlijk gegeten en een super vriendelijke bezorger.

J. van Cleef
20 december 2021

Was weer prima .Heerlijk gegeten. Was wel pittiger dan anders 😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Wijnberg
16 december 2021

Bijzonder zuiver en smaakvol

Do
14 december 2021
S
13 december 2021
Inte
13 december 2021

Was echt heerlijk en sneller bezorgd dan verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.F.Vries
12 december 2021

Ietsje te laat bezorgd, maar het eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadia
11 december 2021

Ze zijn altijd op tijd en als het een keer langer duurt is het nog steeds binnen 45 minuten. Vandaag had ik mijn eten binnen 20 minuten. Lekker eten goede temperatuur. Ik had per ongeluk verkeerde blikje Coco’s gekregen en kreeg bij de volgende bestelling een gratis blikje goede service !

Bas
9 december 2021

Ontzettend lekker

Anoniem
4 december 2021
Shirley
4 december 2021

Het eten was heerlijk en ook snel bezorgd!

Marina
24 november 2021

Always tasty food of high quality

Michiel
22 november 2021
Wanda
21 november 2021

Lekker gegeten, prima porties, knapperige groenten, veel keuze, goed verpakt, wel wat aan de prijs.

E. Larson
17 november 2021

Always good!

yvonne jansen
15 november 2021

heerlijk gegeten lekker gekruid en vers zou misschien iets meer kip in curry,s mogen verder alles lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
8 november 2021

Ontzettend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
4 november 2021

Supersnelle levering (binnen 30 minuten). Goed verpakt en ook erg lekker. Complimenten. Wij bestellen vaker.

N R
1 november 2021

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
30 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Netjes bezorgd en ook precies op tijd. Aanrader

DO
29 oktober 2021
Henk
26 oktober 2021

Prima maaltijd, ruime porties Op tijd bezorgd

Carla
20 oktober 2021

Alles werd snel geleverd. Soep toch nog even opwarmen maar zeer smakelijk. De garnalen, loempias,en de sate smaakten perfect zoals altijd. Super eten.

Leony
17 oktober 2021

Erg lekker eten en tijdige bezorging.

Familie M
14 oktober 2021

Altijd heerlijk weer en jullie luisteren zo goed naar specifieke dieet wensen en denken graag mee! Onze 6jarige eet ook altijd lekker mee!

Laurens
4 oktober 2021

Het was weer erg lekker en vlot bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
3 oktober 2021

Zoals gebruikelijk heel erg lekker, en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
3 oktober 2021

Het was weer heerlijk. Netjes op tijd en zeer tevreden over de service.

Von
2 oktober 2021

Bezorging was top. Eten was prima maar geen 'zeer goed'. Noodles en gebakken rijst waren heerlijk maar we hadden verschillende gerechten met kip en die kip was overal aan de droge kant. Misschien hadden we pech... maar als die kip iets malser zou zijn, was het top.

Wim
2 oktober 2021

Top heerlijk eten

DO
30 september 2021
P.M.Snel
25 september 2021

Soep was geweldig Maaltijd was verrukkelijk

Bas
24 september 2021

Echt lekker Levering super snel

Wim
20 september 2021

Top heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
18 september 2021

Zoals altijd, gewoon geweldig!

Mandy
12 september 2021
DO
12 september 2021
Kloet
6 september 2021

Bij die ene maaltijd zat weinig saus of hoort dat niet de curry die was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dewi
6 september 2021

Voor het eerst hier besteld en opgehaald. Super vriendelijk ontvangen en overheerlijk gegeten. Massaman curry kip en pad thai met kip waren precies hoe wij het lekker vinden. Dit wordt onze nieuwe vaste Thaise spot :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Orathai
2 september 2021

Top

Renske
31 augustus 2021

Dit is echt een topplek om eten te bestellen, alles is superlekker en het is super fijn dat je via de eigen website vlees en vis kan vervangen door tofu. De salade met spiegelei ontbreekt nooit in onze bestelling omdat die zoooo lekker is. Ze hebben nog nooit iets verkeerd bezorgd en bezorgen altijd wanneer ze zeggen te bezorgen. Toptent!!

Michiel
28 augustus 2021
Amina
28 augustus 2021

Super lekker wij hebben genoten

Do
28 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Top service!!!

Edgar
27 augustus 2021

Makkelijk besteld en keurig op tijd.

Hans
22 augustus 2021

Geweldig!

Ferry
21 augustus 2021

Heerlijk eten. Eindelijk een Thais restaurant in de buurt waar je uitgebreide keus hebt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Raoul
21 augustus 2021

Top zoals altijd!

Michiel
13 augustus 2021
Mischa
12 augustus 2021

Het blijft een feestje om hier te bestellen!

Amina
9 augustus 2021

Super snelle bezorging en het eten was warm en erg lekker wij hebben gesmuld

Daan
9 augustus 2021

Heerlijk Thais eten, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
7 augustus 2021
Reggie
6 augustus 2021

Het wordt een beetje eentonig maar ik bestel dan ook minimaal één keer per week. Topkok en topservice🕺

Wim
28 juli 2021

Heerlijk eten

Reggie
25 juli 2021

Khen Ped Nua één van de weinige gerechten die ik nog niet besteld had tot vorige week en vandaag van de menukaart. Top eten met smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
20 juli 2021

Uitstekend weer!

Evert
17 juli 2021

Weer heerlijk gegeten..!!!!!

Poortman
15 juli 2021

Vriendelijk, snelle levering, lekker eten

Ingrid
14 juli 2021

al meerdere keren hier besteld en het was wederom weer verrukkelijk! echt een aanrader.

Karin
13 juli 2021

Heel erg lekker, super, alsof je in Thailand eet, hele aardige service, top

Wim
12 juli 2021

Heerlijk eten

Hester
11 juli 2021

The freshest, most delicious. Always on time. Consistently fab

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
8 juli 2021

Weer heerlijk gegeten vanavond. Hoeveelheid is prima en het eten is heerlijk van smaak. Snelle en goede service van Denny en zijn vrouw.

Evert Boerleider
7 juli 2021

Hartelijk dank voor de extra saus bij de vis.....was heerlijk!!!!!

Wim
4 juli 2021

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Avalon
2 juli 2021

Voor de zoveelste keer was het eten heerlijk! Bezorging altijd keurig op tijd, of zelfs eerder dan staat aangegeven. Een aanrader!

Amina
28 juni 2021

Super snel met bezorging en het was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
27 juni 2021

Heerlijk eten perfecte service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellyn
27 juni 2021

Always good!

Ano
26 juni 2021

Op tijd en erg lekker, voor herhaling vatbaar.

Michiel
23 juni 2021
Antoinette
20 juni 2021

Top maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hester
18 juni 2021

Fresh and delicious, never disappoints

Ton
14 juni 2021

Zoals altijd super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joan
13 juni 2021

Heerlijk eten en vooral leuke, super aardige mensen! Met gevoel voor humor. 😃 Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
10 juni 2021

Heerlijk weer ! Maar vanwege het heerlijk weer helaas niet heel erg trek ! Morgen weer de restjes. Dank jullie wel voor de geweldige coocking skills (14 is zo gek nog niet)

Jasper Groot
9 juni 2021

Was echt heerlijk! En snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandy
6 juni 2021

Heerlijk van smaak en precies op tijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W de jong
6 juni 2021

Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
6 juni 2021

Zoals altijd super lekker, maar de "kip met groenten en cashewnoten" was dit keer zo erom pittig dat het bijna niet te eten was. Super groot verschil met vorige keren. Volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. van Cleef
5 juni 2021

Na zoveel keer bestellen blijft het prima. Verwachten ook niet anders. Altijd goede kwaliteit, snelle levering en goede prijs

Anita
4 juni 2021

Heerlijk vers, authentiek Thais en lekker pittig. Love it!

Reggie
27 mei 2021

Top als altijd! Ps ik heb geen aandelen maar bestel vaak en graag

Anneke
25 mei 2021

Lekker gegeten; ook de loempia's vooraf waren heerlijk. Fijn dat je bij het bestellen extra groente kan kiezen. Bezorging was op de gevraagde tijd.

Ed Wijnberg
23 mei 2021

Best ever

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reggie
21 mei 2021
Henk
17 mei 2021

Nog steeds topkwaliteit en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
16 mei 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

XX
15 mei 2021
Janneke
11 mei 2021

Net zoals de vorige keer weer heerlijk verse en smaakvolle gerechten!

eveline
10 mei 2021

Echt super lekker en volgens mij vrij authentiek, in geen jaren meer Thais gegeten, kunnen ons normaliter geen afhaal eten meer veroorloven helaas maar i.v.m Moederdag gisteren besteld, ook de kinderen, die nog nooit Thais hebben gegeten ook heel erg genoten! Dus hopelijk snel weer een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Bindervoet
10 mei 2021

Was top super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bad
9 mei 2021

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
8 mei 2021

Bezorging 10 Smaak van de Maaltijd 10

NvdK
8 mei 2021

Wat een goeie Thai! De beste Tom Kha Kai ever en de beef in rode curry en de kip met groente in zoetzure saus van topkwaliteit. En goeie porties; een echte maaltijd. De bezorging hartelijk, kortom, als we de volgende keer weer zo enthousiast zijn, hebben wij onze vaste Thaise toko gevonden.

John van cleef
7 mei 2021

Goede service, prima lekker eten Prima bezorging. Op tijd en goed warm

Polak
6 mei 2021
Daniel Zeevaarder
3 mei 2021

Extreem lekker! Dichterbij Thailand komen we niet.

Michiel
2 mei 2021
Ingrid
2 mei 2021

Erg lekker en voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BOERLEIDER
2 mei 2021

Wij hebben zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

Johan
2 mei 2021

Heerlijk!

Ilona Jansen
1 mei 2021

Eerste keer heerlijk gegeten lekker pittig houden we van.

Edgar
28 april 2021

Eerste keer besteld. Het eten kwam op de aangeven tijdstip en wij hebben heerlijk gegeten.

Daniëlle
27 april 2021

Vers en authentieke smaken. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reggie
27 april 2021

Top top

Magnerys
20 april 2021

The food quality was amazing, especially the shrimp soup in coconut milk was delicious, I recommend it. The delivered was incredible fast and perfect packaging.

Apotheek De Dreef
16 april 2021

heerlijk eten, vlotte levering, vriendelijke service

Anita
16 april 2021

Snelle bezorging, vers en heerlijk eten. Een aanrader!

Bruggen
14 april 2021

Echt goed eten snel gebracht en goede kwaliteit

Jan Polak
14 april 2021

Prima kwaliteit en snel bezorgd

Wim
11 april 2021

Heerlijk eten snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Wijnberg
9 april 2021

Voor de 1e keer als test besteld. Uitstekende kwaliteit. Prima smaak. Verpakking uitstekend. Had Massaman beef was echt prima maar wijkt af van originele smaak, waarschijnlijk daarom geen Massaman kip in assortiment. **** Welverdiend.

Stef
5 april 2021

Het was iets minder goed dan normaal. De gebakken rijst was wat aangebrand en het eten iets aan de zoute kant. Maar nog altijd de beste Thai in de buurt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
1 april 2021

Eete was lekker, bezorger vriendelijk, bestelling op tijd, aanraden.

M. Mascini
1 april 2021

Altijd zulke goede service! Heerlijke gerechten, snel bezorgd en geen moeite teveel. Onze hele familie is fan!

Michiel
26 maart 2021
Richard
22 maart 2021

We hadden 17.20 uur opgegeven voor de bezorging, dat werd veranderd in 17.30 uur, maar het eten werd pas om17.50 uur bezorgd. Dat is dus een half uur later dan gevraagd, niet prettig. Het eten zelf was goed, hoewel de viskoekjes niet knapperig waren, maar slap en te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
21 maart 2021

Was weer geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jet
17 maart 2021

Elke keer weer erg lekker. Authentieke smaken . Met de viskoekjes waan je je helemaal in Thailand. Ook snelle en vriendelijke bezorging.

Reggie
15 maart 2021

Heerlijke rode curry met knapperige pansit

Johan
15 maart 2021

Heerlijke gerechten. Levering was mooi op tijd en prima op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
15 maart 2021

Prima gegeten, op tijd zelfs in geindriedorp. Speciale wensen opgegeven en ook zo klaargemaakt.. prima tent

Antoinette Verboon
15 maart 2021

Wederom een heerlijke curry! En precies op de tijd die ik gevraagd had!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herbert
13 maart 2021

Heerlijk gegeten. Precies op tijd bezorgd. Door de advertentie in de Geindrie dorper dit adres ontdekt. Gaan we vaker gebruik van maken. PS 2 pepertjes is goed scherp!

Krop
13 maart 2021

Was super lekker, echt een aanrader en een heel vriendelijke bezorger.

Mayke
13 maart 2021

Heerlijk gegeten! Door drukte wat vertraagd.

Rob
10 maart 2021

mijn gasten waren erg verrast door de stipte bezorging en de kwaliteit

Benjamin
7 maart 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. Echt goede Thaise smaak. Gaan zeker vaker bestellen.

Evert
6 maart 2021

Hartelijk dank voor het lekkere eten en de schweppes soda......Fijn weekend

Ton van de Graaf
1 maart 2021

Was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
28 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moen
28 februari 2021

Warm vers en super lekker gemaakt Bezorging was ook snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
28 februari 2021

Wederom erg lekkerrrr!! NB. Zou wel handig zijn om een account op de website/in bestelmenu te hebben zodat je kunt zien wat je vorige keren besteld hebt (om eventueel makkelijk te kunnen herhalen, of juist wat anders te kiezen)

Michiel
28 februari 2021
Farieda
23 februari 2021

Ik had de Nua Pad Bai Krapaow besteld die erg lekker en pittig was alleen had het vlees is malser mogen zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

Margriet
21 februari 2021

Het lekkerste Thaise eten in lange tijd!

Van Cleef
20 februari 2021

Zo als altijd weer heerlijk en de bezorging keurig op tijd

Anand
19 februari 2021
Di
19 februari 2021

Het eten was heerlijk! alleen duurde het lang, er was iets mis gegaan en we kregen, een gratis drankje.

Evert Boerleider
18 februari 2021

De vis was heeeeerlijk en hartelijk bedankt voor de cream soda.

Carola
16 februari 2021

Snelle bezorging, heerlijk gegeten.

Bas
15 februari 2021

Lekker gegu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
15 februari 2021

Heerlijk gegeten goede en snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
14 februari 2021

lekker en vlot bezorgd.

Svetlana
13 februari 2021

Eerste keer besteld en wij vonden het eten heel lekker. Wel zeer pittig (gerechten met 2 pepertjes) maar gelukkig kunnen wij dit aan.

Nick
12 februari 2021
Hester
12 februari 2021

Perfectly on time Great portion size Delicious food. Loved it :-)

Naomi Justice
11 februari 2021
Boerleider
10 februari 2021

Heerlijk gegeten....thanks

Peter
7 februari 2021

Echt top ondanks code rood lekker op tijd en super lekker echt super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
7 februari 2021

Super vers en lekker Thais eten! Ik bestel regelmatig Thais en ben erg onder de indruk van de kwaliteit van deze gerechten. De rode curry en massaman zijn favoriet. De Pad Thai kan wat mij betreft nog wat smaakvoller en met wat pinda stukjes! Ik zou hier zeker weer bestellen :)

Michiel
5 februari 2021
Roos
3 februari 2021

Snelle levering, vriendelijke mensen en smaakt echt Thais. Enige tip: iets minder zout gebruiken, verder perfect! aanrader!

Rob
1 februari 2021

Het was vers en smakelijk bereid. Vooral de versheid van de groente trof mij opnieuw

Reinier
1 februari 2021

gewoon super. Altijd op tijd (soms zelfs iets te vroeg), heerlijk eten, en goeie hoeveelheden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John van cleef
31 januari 2021

Zo als altijd weer heerlijk gegeten. Alleen deze keer de levering laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
31 januari 2021
Nick
30 januari 2021
Ageeth
29 januari 2021

Heerlijk gegeten! Vooral de thaise kippensoep was overheerlijk. Ik had de bestelling om 15:00 met het verzoek om 18:00 te bezorgen. De bezorger was precies op tijd!

Jackie
28 januari 2021

Eten was erg lekker en voldoende

Jeannette
27 januari 2021

Heerlijk eten en precies op tijd gebracht.

Bas
25 januari 2021

Het was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
25 januari 2021

Het was weer heerlijk! 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
23 januari 2021

Dit was de 1ste keer dat we besteld hebben en zeker niet de laatste keer...eten was verrukkelijk, heel smaakvol en echt zoals het hoort te zijn. kortom een aanrader👍

Frank
22 januari 2021

Aoltijd lekker en prima in orde, bezorging is ook altijd snel en correct!! Thai delivery is een wekelijks feestje in deze tijd van binnenzitten. Denny en team bedankt.

reke
20 januari 2021

smakeloos eten absoluut geen thais eten.de eerste dat ik bestelde prima gegeten, 2de keer duidelijk minder en nu smakeloos

Audrey
17 januari 2021

Heerlijk eten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martina
17 januari 2021

Vegetarisch eten bij hen besteld. Tofu Pad King was erg lekker. De gebakken noedels vielen tegen. De noedels wekten niet de indruk gebakken te zijn. En er zat weinig groente bij (voor een vegetarier)

Reinier Sele
17 januari 2021

Bestelling was op tijd; vriendelijke bezorger, en het eten was heerlijk! Ook goeie hoeveelheden. Een aanrader!

Hester
16 januari 2021
Amina
16 januari 2021

Super lekker, warm en vers. Snelle bezorging

Reggie
11 januari 2021

Tip!!!!

Ton
11 januari 2021

Was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ma
10 januari 2021

Het eten smaakt goed en er zit ruim voldoende in 1 maaltijd

Do
8 januari 2021
John van cleef
8 januari 2021

Was weer , verwachten niets anders, lekker. Dus we komen weer terug

Apotheek De Dreef
8 januari 2021

Heerlijk eten, supersnel bezorgd ! Goede prijs/kwaliteit verhouding

Sasmita
8 januari 2021
Len
3 januari 2020
Michiel
31 december 2020
Bas
30 december 2020

Het heel lekker

Hermans
28 december 2020
Rinke
27 december 2020

Het was wéér heerlijk en kregen omdat het kerst was ook nog eens een extra-tje, dankjewel! Fijne jaarwisseling gewenst!

Joost Egter van Wissekerke
27 december 2020

Uitstekend en smakelijk gegeten met een extraatje. Dank hiervoor. Familie, vrienden en kennissen heb ik Thai Delivery aanbevolen.

Hans Vermeulen
26 december 2020

Super snelle bezorging en heerlijk eten

Theo Koeze Wever
25 december 2020

Het eten was slecht.. de pasta of noodles was tot een vaste massa geworden. De smaak was een groot vraagteken.. en de beloofde groenten waren vast bij jullie blijven liggen.

Evert
25 december 2020

Heerlijk gegeten en bedankt voor de presentjes.....fijne feestdagen en een goede jaarwisseling......All the best Evert

Anoniem
22 december 2020

Eten was erg goed en de bezorging snel... een echte aanrader

Hans D
21 december 2020

Snelle bezorging, tasteful

Peter Bindervoet
18 december 2020

Was supergoed

Amina
18 december 2020

Eten was vers, warm en super lekker wij hebben genoten 👍

BOERLEIDER
16 december 2020

Was weer als van ouds....heerlijk

Michiel
15 december 2020
Sander
14 december 2020

smakelijk gegeten, snelle levering Eten was netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cassandra
14 december 2020

Soep was weer heerlijk

Gabriella
13 december 2020

Netjes op gevraagde tijd bezorgd. Eten was prima. Vooral de visfilet met 3 smakensaus is aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
12 december 2020

Het was weer heerlijk

hvr
12 december 2020
Lila
11 december 2020

Vlees was niet in reepjes vandaag maar dikke stukken en aan elkaar geklonterd. Haastige spoed....maakt het eten niet goed. Smaakte nog wel redelijk, vorige keren wel lekkerder. Veel later bezorgd. Hou de kwaliteit op peil, jullie kunnen het!

Stef
11 december 2020

Gerechten lijken niet aangepast te zijn voor Nederlanders en dat is een grote plus! De smaken zijn authentiek en lekker pittig. Enige puntje van kritiek is dat de gerechten iets aan de zoute kant zijn. Maar dat neemt niet weg dat ThaiDelivery gewoon de beste thai in de buurt is!

Sandra
6 december 2020

Zaterdag 18.00, uurtje wachttijd, werd prima aangeven en het was het wachten waard. Eten heerlijk

adama
5 december 2020

Was lekker wat ik had besteld

Cassandra
4 december 2020

ik heb heel erg genoten van de soep en de garnaal loempia's. Het was ook heel fijn dat de koriander niet door de soep heen zit en je dus zonder kunt bestellen,dat kan niet overal. Ze waren ook heel snel en alles was nog heet. Heerlijk !

Rens
4 december 2020

Altijd goed eten en op tijd bezorgd, hele goede mensen met top service.

Ton
29 november 2020

Super lekker!!!👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
29 november 2020

Snelle bezorging, heerlijke maaltijden.

Femke
29 november 2020

Heerlijk gegeten, het was ook ruimvoldoende.

Henk
28 november 2020

Alles was weer erg lekker.

Van Cleef
27 november 2020
Reggie
24 november 2020

Heerlijk eten met fijne smaken en top service

Michiel
24 november 2020
Remco
23 november 2020

Eten was prima en op tijd bezorgd, zelfs in Amsterdam zuidoost. Ik gaf aan dat ik op de hoogte wil blijven van acties van uw Thaidelivery.nl. Ik ben benieuwd naar de acties die u mogelijk zult hebben en mogelijk dat u mij ook op de hoogte houd van nieuwe gerechten. Ik ben er zeer benieuwd naar. Was top en vernieuwend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost Egter van Wissekerke
22 november 2020

Voortreffelijk gegeten en goede service, 🙏🏽

Sylvain
22 november 2020

The Pad thai was very tasty ! we'll order again for sure

Helen
21 november 2020

Amazing food and fast delivery. Coconut-based soups are to die for. We tried most mains and all are extremely good. We love it and will be ordering again (and again, and again :) )

Meike
20 november 2020
Do
19 november 2020

Weer heerlijk gegeten.

Michiel
16 november 2020

Het was weer top

Sietske
15 november 2020

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Frank
13 november 2020

OP tijd, lekker eten, aardige bezorgmijnheer, aanrader, volgende week weer ;-)

Jose
11 november 2020

Heerlijk eten en zeer goede service. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!

Reggie
10 november 2020

Top

Kroese
8 november 2020

De aflevering was om !8.45 uur i.p.v. 18.30 uur. Hierdoor was het eten niet warm genoeg. De smaak van de Tod Ma Plaa was uitstekend evenals de Pangsit. De De Kao Pad- gebakken rijst-rijst viel wat betreft de smaak tegen. Dat kan beslist beter! De gebakken noodles waren waren prima van smaak.

Reactie van Thai Delivery

Hi wij zijn blij met uw open en opbouwende beoordeling, waarvoor onze hartelijk dank! De bezorging is een stevige uitdaging, maar daar gaan we keihard mee aan de slag. Onze kao pad daar horen we graag in een pb via WhatsApp 0648450194 wat voor u persoonlijk beter kan. Nogmaals dank! Thai Delivery

Do
7 november 2020
Mark
7 november 2020

Wij hadden de rode curry kip, erg lekker! Bezorging prima op tijd.

Dick
5 november 2020

Snelle bezorging en eten was erg lekker. Aanrader!

Martin
5 november 2020

Te laat geleverd

Kelly
3 november 2020
Marja
2 november 2020

Alle gerechten waren heerlijk maar de Tom Kha Kai was echt super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
2 november 2020

Heerlijk gekruid en niet te scherp. Top!

Jordy
2 november 2020

Uitstekende Thai. Misschien wel de beste afhaal in Amsterdam. Rijk gevulde gerechten. Alleen de rijst kan een tikje minder droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoinette
2 november 2020

Bestelling precies op tijd en heerlijke gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
2 november 2020

Heerlijk maar te veel suiker in de gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
1 november 2020

Echt super lekker gegeten! En al heel wat thais in het verleden ,maar erg blij met jullie in Diemen

Do
30 oktober 2020

Het eten is heerlijk. Zeer vriendelijke bezorger.

John van cleef
30 oktober 2020

2de keer bestelt weer prima . Lekker pittig

Lila
24 oktober 2020

Het was heerlijk, mag wel ietsje meer zijn.

Henk
24 oktober 2020

Begint eentonig te worden 😀. Niet het eten, maar de resentie. Kan het alleen maar aanbevelen.

M. Mas
22 oktober 2020
Loraine
20 oktober 2020

Het eten is echt heerlijk!!!! De service is uitzonderlijk goed! Voor klantvriendelijkheid geef ik jullie een 10 Wat een snelle bezorging!! Al met al, een super aanrader!!!

Reggie
19 oktober 2020

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sneggie
18 oktober 2020
Do
16 oktober 2020
Michiel
16 oktober 2020
Melanie
16 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten. En hele aardige bezorger. Vanwege de Corona maatregelen gevraagd het eten in de lift te zetten. De bezorger belde vlak daarna om ons smakelijk eten te wensen. Dat is zo aardig!

Bas
11 oktober 2020

Het was heerlijk, en snel bezorgd

Henk
10 oktober 2020

In één woord "arroy" (lekker).

Cleetje
10 oktober 2020

Super delicious

Michiel
9 oktober 2020
Michiel
5 oktober 2020
Ronald
4 oktober 2020

Eerste keer via deze site besteld. Supersnelle en correcte levering. Werd via de mail op de hoogte gehouden dat levering al sneller zou plaatsvinden; top!. Heerlijke gerechten. Hier ga ik vaker bestellen. Groeten, Ronald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoinette Verboon
3 oktober 2020

Super lekker!!! De viskoekjes heb ik nog nooit zo lekker gegeten... En de viscurry was ook uitstekend.

Dave
30 september 2020

Vol met smaak; echte lekker eten dat komt snel naar je deur.

Hi
30 september 2020

Altijd lekker, snel bezorgd en luisteren goed naar wensen.

Reggie
29 september 2020

Top