Reviews from Thai Delivery Diemen

Recent reviews

5.0
Angela
5 February 2023

I love all .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.van Cleef
5 February 2023
Carla Terrazas-Hoeve
5 February 2023

Weer zoals gewend, super snel en voortreffelijke gerechten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dirk van Aalst.
5 February 2023
Marlon
3 February 2023

Snelle levering bij ophalen en heerlijk eten. Soepje in beker mag wel iets groter zijn naar gelang de prijs

Carla
2 February 2023

Zoals altijd, super lekker en weer snel en op afgesproken tijd bezorgd.

Bas
30 January 2023
Maria Costa
20 January 2023

Vandaag hier voor het eerst besteld. Heerlijk gegeten. We gaan hier zeker weer bestellen. Werd keurig op tijd bezorgd. Denis was super vriendelijke en hulpvaardig aan de telefoon Echt 5⭐️

Rob
15 January 2023

Alles goed, delivery en smaak 😉👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Familie Baurdoux
14 January 2023

Snelle service. Fijne porties. Lekker eten.

Melanie August de Meijer
9 January 2023
Ton
3 January 2023

Erg lekker

Justyna
2 January 2023

Delicious food, quick delivery!

Bas
31 December 2022

Heerlijk eten

cor
29 December 2022

Heerlijke smaken en knapperige verse ingrediënten, zeker voor een volgende keer weer.

Jessica
27 December 2022

Wat was het eten heerlijk, we hebben genoten van alle gerechten! En de persoonlijke afstemming met Denny was ook heel fijn. Goed geregeld zo! Dank 🙏

Mel
24 December 2022

Eten was lekker en snel geleverd

Rozana Kalloe
15 December 2022

Thaise beef salade was super lekker

Bas
8 December 2022

Echt een aanrader, heerlijk

y jansen
28 November 2022

alles weer heerlijk en vers de groene curry had wat heter..pittiger gemogen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Omri
26 November 2022

Green curry chicken was excellent, Very spicy (which I like a lot. Pad Thai with shrimps was not the best. The noodles were sticking all together, and very few shrimps. I will keep ordering from Thai delivery in the future

Leo
24 November 2022
Poortman
20 November 2022

Snelle bezorging, lekker eten, vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia
20 November 2022

Heerlijk eten en heel snel!

Angela
19 November 2022
Evert
17 November 2022

Heerlijk gegeten...goed gevulde porties....top

Maaike
6 November 2022

De Massaman curry smaakte een beetje raar, naar drop. De groente in de rode curry vond ik niet lekker, grote brokken onbestemde groente. We vonden het niet voor herhaling vatbaar helaas.

Fazia
6 November 2022

Lekker eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femke
6 November 2022

We hebben al vaak besteld bij Thai Delivery, maar deze keer lang moeten wachten, ruim een uur en het eten was lauw. De smaak was wel goed!

Evert
6 November 2022

Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk en goed gevuld met veel saus

Aleksandra Lalova
6 November 2022

The food was fine but the delivery took ages, more than 1.5 hour.

Maartje
4 November 2022

Heerlijk eten! Supersnel bezorgd.

Emiel
31 October 2022

Zoals altijd superlekker ;)

Bas
31 October 2022

Heerlijk eten Vriendelijk bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bas Kip
29 October 2022
marianne schomakers
29 October 2022

Eten was superlekker. Zoals ik had gehoopt dat het zou zijn. Lekker pittige groene curry met kip en thom kakai soep. Heb er van genoten

Anne
29 October 2022

Buitengewone snelle bezorging, altijd vriendelijk en nóg belangrijker ... Het eten is altijd consistent goed! Goed op smaak en warm bezorgd. Thai zoals je iedere dag wel wilt eten.

Martijn
28 October 2022

Grotere (zakelijke) bestelling voor kantoor in A'dam-ZO. Werd netjes gebeld om de bezorging af te stemmen. Eten was erg lekker en goed warm. Prima en voor herhaling vatbaar!

LL
27 October 2022

Lekkere kip hoofdgerecht...malse kipstukjes. Helaas vond ik de beef vh hoofdgerecht taai en weinig smaak hebben.

Muriël
22 October 2022

Het eten is heerlijk en de service is ook heel goed. Het was mijn eerste kennismaking maar ik zou zo een volgende als ik trek heb in Thais eten weer bestellen.

Angela
20 October 2022

Love it every time.

J. de Jong
15 October 2022

De beste Thai in de regio Diemen!

Ellen
10 October 2022

De bestelling werd veel eerder afgeleverd dan aangekondigd. Dat was fijn, maar handiger zou zijn als de aangekondigde tijd iets beter zou kloppen.

S.vd Horst
9 October 2022

Voor de eerste keer bij jullie besteld. Twee gerechten, allebei geweldige smaak en kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin Brockmann
6 October 2022

Zoals altijd heerlijk & vers thais eten!

MK
1 October 2022

Mist de echte Thaise smaken. 2 verschillende gerechten 1 met knoflooksaus en 1 oestersaus, maar smaken vrijwel hetzelfde. Wel warm en vers.

Gerritjan
26 September 2022

Voor beginnende genieters, beter de gradaties van pittigheid aangeven. Dit klopte nu niet helemaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mel
24 September 2022
Els
23 September 2022

Heerlijke gerechten

Henk
17 September 2022
Angela
11 September 2022
Ageeth
4 September 2022

Het eten was weer heerlijk. De bezorging was weer keurig op tijd.

René
17 August 2022

Het was heerlijk

Ageeth
12 August 2022

We hadden voor de eerste keer Pangsit en Thaise loempia"s besteld deze waren erg lekker. Onze hoofdgerechten waren heerlijk gekruid en op goede temperatuur, we hebben er weer lekker van gesmuld.

Bas
11 August 2022

Heel lekker eten

Jarno
8 August 2022
Teeuwen
6 August 2022
Ageeth
1 August 2022

Het eten was van mindere kwaliteit dan anders.

Cir
31 July 2022

Wederom heerlijk gegeten en meer dan genoeg voor 2 dagen van te genieten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bas
30 July 2022

Super lekker

Jouke
23 July 2022

Lekker eten, keurig in een halfuurtje bezorgd. Vooral de Thaise soep vinden we altijd vurrukulluk!

DO
22 July 2022

Wederom lekker gegeten. Goede service. Er wordt rekening gehouden met speciale wensen.

Cir
21 July 2022

Zeer goed , vooral de extra groenten die erg lekker en knapperig waren , en genoeg om er met 2 personen van te kunnen eten. Zal er zeker vaker bestellen na deze eerste keer. Ik zou zeggen behoudt de kwaliteit hoog .

Sebastian
18 July 2022

Het eten was super lekker, warm en op tijd bezorgd. De verpakking van de loempia's was beschadigd, wat niet zo fijn is, maar ik ga zeker weer van Thai Delivery bestellen!

Tess
17 July 2022
Henk
10 July 2022

Het was weer heerlijk

Mark Cottington
8 July 2022

First time of using these guys and the food was excellent.

Do
6 July 2022
Rens
5 July 2022

Altijd zeer goed, top mensen die er werken. Onderscheid zich momenteel totaal van alle andere horeca in Amsterdam. Service, kwaliteit voedsel en de communicatie wanneer iets niet duidelijk of vertraagd is, is op en top geregeld. Een echte aanrader!

Sjoerd
4 July 2022
Diana
3 July 2022

Heerlijk eten👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jules
3 July 2022

Wat een aangename verrassing dat er nu ook in Diemen/Zuidoost/Duivendrecht een uitstekende Thai blijkt te zitten! Pad Thai en Pra Choe chee besteld met Pang sit en loempia's. De Pang Sit was al heerlijk, wat vaak een goede indicatie is van de rest van de maaltijd, en ook de hoofdgerechten smaakten erg goed. Bezorging was vriendelijk met een hartelijke glimlach, en ze waren zelfs nog wat eerder wat helemaal mooi was. Riante porties ook waar we twee dagen goed van hebben gegeten. Snel weer.

Bas
3 July 2022

Heerlijk eten

Jet
1 July 2022

Vriendelijke bezorger, heerlijke curry gegeten. De viskoekjes zijn een aanrader!

Angela
27 June 2022

They are amazing . Thank you

Martin
25 June 2022

Sneller dan verwacht. Keurig verpakt. Was erg lekker.

Bas
20 June 2022

Top eten, en snell bezorging

Hassie
12 June 2022

Heerlijke maaltijd! Vooral de kipsate

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ageeth
12 June 2022

Heerlijke curry’s, lekker pittig. Een paar maanden terug kochten we deze op de Zeedijk. Maar vanaf laten we het thuisbezorgen door Thai Delevery!

Els
10 June 2022

Heerlijke curry die heel snel geleverd werd. Echt een aanrader.

‪Omri Raviv
7 June 2022
Rob
7 June 2022

Onverwacht bezoek van kinderen en kleinkinderen en dan wil je ze ook een etentje aanbieden, Dan is Thai delivery toch wel een uitkomst. Iedereen heeft heerlijk gegeten

Saskia
6 June 2022

Het eten was vers, heerlijk, warm. Het bezorgen duurde helaas erg lang. Was het wachten waard, voor herhaling vatbaar.

Anonymous
6 June 2022

Unfortunately the food was quite oily. I was bot able to finish what I ordered.

Cindy
5 June 2022

Bezorging duurde langer als verwacht maar kreeg extra drankje dus goed opgelost. Eten smaakte wederom heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy
5 June 2022

Keurig op tijd geleverd, heel erg warm , super van smaak kortom een prima zaak om te bestellen ga zo door.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dros
5 June 2022

Heerlijk gegeten, snel bezorgd.

Bas
1 June 2022

Eten is super Bezorging snel , en vriendelijk

Peter Bindervoet
30 May 2022

Was super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elker
22 May 2022

Echt heel lekker! En ruim voldoende.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amina
22 May 2022

Snelle levering en het eten was overheerlijk. Wij hebben gesmuld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Che
19 May 2022

Tijdige bezorging en lekker eten (soep en garnalen)

A
15 May 2022

Vers, echt Thais, warm en snel bezorgd. Top!!!

DO
14 May 2022
Maaike
9 May 2022

Heerlijk eten! Authentieke smaak, warm, goed verpakt, op tijd en vriendelijke bezorger! Alles prima dus. Ik zal hier zeker weer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
9 May 2022
Do
30 April 2022
Bodeman
24 April 2022

Goed eten en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emiel
23 April 2022

Super lekker en snel

Ilonka
22 April 2022

Altijd heerlijk!

Bas
21 April 2022

Super lekker

Hilde
21 April 2022

Het was een smakelijke maaltijd. Teveel rijst voor ons. De service was prima.

Geny
15 April 2022

Eten was erg lekker en een snelle service!Aanrader en ik bestel zeker nog ene keer.

Anneke
13 April 2022

Heerlijk Thais gegeten! En de bezorging klopte op de minuut.

DO
10 April 2022
Jeannette
9 April 2022

Heerlijk eten. Precies op de gevraagde tijd afgeleverd. Perfect

Marcel
7 April 2022

Razendsnelle bezorging, en erg lekker

Michael Coté
4 April 2022
Marijke Biesbrouck
27 March 2022

Ik had nr. 51 besteld maar kreeg nr. 50 met garnalen ipv kip. Er zou iets meer groenten in kunnen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heerlijk elke keer weer
26 March 2022
Menno
13 March 2022

Lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judith Hazeleger
3 March 2022
Ingrid
25 February 2022

Het is altijd lekker, maar dit keer toch jammer als je toch koriander op je eten ligt terwijl je nadrukkelijk hebt gevraagt zonder!

Michiel
20 February 2022

.

anoniem
19 February 2022

altijd lekker!

Bas
6 February 2022
Peter Bindervoet
2 February 2022

Was weer genieten

Disha
31 January 2022
J.M. Van Moorsel
28 January 2022
Ilonka
24 January 2022

Super lekker weer!

Boerleider
23 January 2022

Zoals gewoonlijk was het eten weer voortreffelijk .....bedankt voor de attentie...

JB
22 January 2022

Heerlijk. Mag nog wel ietsjes pittiger misschien. Precies op tijd gebracht. Aanrader

Guus Doorman
22 January 2022

Heerlijk eten, bestelling op tijd en correcte en vriendelijke bezorger..

Michiel
17 January 2022
J. van Cleef
17 January 2022

Zoals altijd prima en heerlijk. En merci voor de Merci.....

Sarina
14 January 2022

Lekker, en vriendelijke bezorger. Een tip voor het restaurant: Ik zou de bezorgtijd voor uzelf ruimer maken bij de bestelprocedure, zodat u teleurgestelde klanten voorkomt. Ik kon nl. op uw site kiezen voor bezorging in 30 min. wat wel per email werd bevestigd, maar het eten kwam na een uur. Was voor mij geen probleem, maar zonde als dat voor slechte reviews zou zorgen. Want nogmaals: Mijn Pad Thai Garnalen was erg lekker!

Rozing
11 January 2022

Padthai was niet goed. Een bak noodles met een beetje smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
6 January 2022

het blijft al jaren een feestmaal. lekker en vers klaargemaakt.

Edwin
3 January 2022

Altijd lekker, en op tijd!

Hans
3 January 2022

Eten was heerlijk en de bezorging op tijd, als we weer in Amsterdam zijn bestellen we weer !

Maureen
3 January 2022

De bezorging is top👌🏾 Ook het eten is heerlijj & netjes verpakt.

Wim
3 January 2022

Heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed
3 January 2022

Een dik jaar bestellen wij nu regelmatig gerechten bij Thai Delivery. De constante hoge en smaakvolle kwaliteit is daar de reden van en hopelijk zullen wij nog vaak van de gerechten van Thai Delivery mogen genieten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Bindervoet
3 January 2022

Was wederom super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mel
2 January 2021
Bas
30 December 2021

Afgelopen week bij onze buren voor het eerst Thais gegeten dat ze hadden besteld bij Thai Delivery. Fantastisch! Een paar dagen later zelf ook voor het eerst besteld. Weer heerlijk. Nieuw vast adres erbij :-)

Fred
26 December 2021

Vers en lekker maar we hadden één gerecht dat voor ons veel te pittig was. Dat gerecht werd aangegeven met één pepertje dus we dachten dat het wel kon. Maar verder was het erg lekker en ondanks de vrieskou werd het toch nog warm en precies op tijd geleverd, complimenten!

Ronald
26 December 2021

Heerlijk gegeten en een super vriendelijke bezorger.

J. van Cleef
20 December 2021

Was weer prima .Heerlijk gegeten. Was wel pittiger dan anders 😄

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed Wijnberg
16 December 2021

Bijzonder zuiver en smaakvol

Do
14 December 2021
S
13 December 2021
Inte
13 December 2021

Was echt heerlijk en sneller bezorgd dan verwacht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.F.Vries
12 December 2021

Ietsje te laat bezorgd, maar het eten was goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nadia
11 December 2021

Ze zijn altijd op tijd en als het een keer langer duurt is het nog steeds binnen 45 minuten. Vandaag had ik mijn eten binnen 20 minuten. Lekker eten goede temperatuur. Ik had per ongeluk verkeerde blikje Coco’s gekregen en kreeg bij de volgende bestelling een gratis blikje goede service !

Bas
9 December 2021

Ontzettend lekker

Anoniem
4 December 2021
Shirley
4 December 2021

Het eten was heerlijk en ook snel bezorgd!

Marina
24 November 2021

Always tasty food of high quality

Michiel
22 November 2021
Wanda
21 November 2021

Lekker gegeten, prima porties, knapperige groenten, veel keuze, goed verpakt, wel wat aan de prijs.

E. Larson
17 November 2021

Always good!

yvonne jansen
15 November 2021

heerlijk gegeten lekker gekruid en vers zou misschien iets meer kip in curry,s mogen verder alles lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bas
8 November 2021

Ontzettend lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
4 November 2021

Supersnelle levering (binnen 30 minuten). Goed verpakt en ook erg lekker. Complimenten. Wij bestellen vaker.

N R
1 November 2021

Het was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JB
30 October 2021

Heerlijk gegeten. Netjes bezorgd en ook precies op tijd. Aanrader

DO
29 October 2021
Henk
26 October 2021

Prima maaltijd, ruime porties Op tijd bezorgd

Carla
20 October 2021

Alles werd snel geleverd. Soep toch nog even opwarmen maar zeer smakelijk. De garnalen, loempias,en de sate smaakten perfect zoals altijd. Super eten.

Leony
17 October 2021

Erg lekker eten en tijdige bezorging.

Familie M
14 October 2021

Altijd heerlijk weer en jullie luisteren zo goed naar specifieke dieet wensen en denken graag mee! Onze 6jarige eet ook altijd lekker mee!

Laurens
4 October 2021

Het was weer erg lekker en vlot bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bas
3 October 2021

Zoals gebruikelijk heel erg lekker, en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carla
3 October 2021

Het was weer heerlijk. Netjes op tijd en zeer tevreden over de service.

Von
2 October 2021

Bezorging was top. Eten was prima maar geen 'zeer goed'. Noodles en gebakken rijst waren heerlijk maar we hadden verschillende gerechten met kip en die kip was overal aan de droge kant. Misschien hadden we pech... maar als die kip iets malser zou zijn, was het top.

Wim
2 October 2021

Top heerlijk eten

DO
30 September 2021
P.M.Snel
25 September 2021

Soep was geweldig Maaltijd was verrukkelijk

Bas
24 September 2021

Echt lekker Levering super snel

Wim
20 September 2021

Top heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
18 September 2021

Zoals altijd, gewoon geweldig!

Mandy
12 September 2021
DO
12 September 2021
Kloet
6 September 2021

Bij die ene maaltijd zat weinig saus of hoort dat niet de curry die was goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dewi
6 September 2021

Voor het eerst hier besteld en opgehaald. Super vriendelijk ontvangen en overheerlijk gegeten. Massaman curry kip en pad thai met kip waren precies hoe wij het lekker vinden. Dit wordt onze nieuwe vaste Thaise spot :)

Orathai
2 September 2021

Top

Renske
31 August 2021

Dit is echt een topplek om eten te bestellen, alles is superlekker en het is super fijn dat je via de eigen website vlees en vis kan vervangen door tofu. De salade met spiegelei ontbreekt nooit in onze bestelling omdat die zoooo lekker is. Ze hebben nog nooit iets verkeerd bezorgd en bezorgen altijd wanneer ze zeggen te bezorgen. Toptent!!

Michiel
28 August 2021
Amina
28 August 2021

Super lekker wij hebben genoten

Do
28 August 2021

Heerlijk gegeten. Top service!!!

Edgar
27 August 2021

Makkelijk besteld en keurig op tijd.

Hans
22 August 2021

Geweldig!

Ferry
21 August 2021

Heerlijk eten. Eindelijk een Thais restaurant in de buurt waar je uitgebreide keus hebt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Raoul
21 August 2021

Top zoals altijd!

Michiel
13 August 2021
Mischa
12 August 2021

Het blijft een feestje om hier te bestellen!

Amina
9 August 2021

Super snelle bezorging en het eten was warm en erg lekker wij hebben gesmuld

Daan
9 August 2021

Heerlijk Thais eten, snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michiel
7 August 2021
Reggie
6 August 2021

Het wordt een beetje eentonig maar ik bestel dan ook minimaal één keer per week. Topkok en topservice🕺

Wim
28 July 2021

Heerlijk eten

Reggie
25 July 2021

Khen Ped Nua één van de weinige gerechten die ik nog niet besteld had tot vorige week en vandaag van de menukaart. Top eten met smaak!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niels
20 July 2021

Uitstekend weer!

Evert
17 July 2021

Weer heerlijk gegeten..!!!!!

Poortman
15 July 2021

Vriendelijk, snelle levering, lekker eten

Ingrid
14 July 2021

al meerdere keren hier besteld en het was wederom weer verrukkelijk! echt een aanrader.

Karin
13 July 2021

Heel erg lekker, super, alsof je in Thailand eet, hele aardige service, top

Wim
12 July 2021

Heerlijk eten

Hester
11 July 2021

The freshest, most delicious. Always on time. Consistently fab

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

José
8 July 2021

Weer heerlijk gegeten vanavond. Hoeveelheid is prima en het eten is heerlijk van smaak. Snelle en goede service van Denny en zijn vrouw.

Evert Boerleider
7 July 2021

Hartelijk dank voor de extra saus bij de vis.....was heerlijk!!!!!

Wim
4 July 2021

Heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Avalon
2 July 2021

Voor de zoveelste keer was het eten heerlijk! Bezorging altijd keurig op tijd, of zelfs eerder dan staat aangegeven. Een aanrader!

Amina
28 June 2021

Super snel met bezorging en het was erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim
27 June 2021

Heerlijk eten perfecte service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellyn
27 June 2021

Always good!

Ano
26 June 2021

Op tijd en erg lekker, voor herhaling vatbaar.

Michiel
23 June 2021
Antoinette
20 June 2021

Top maaltijd

Hester
18 June 2021

Fresh and delicious, never disappoints

Ton
14 June 2021

Zoals altijd super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joan
13 June 2021

Heerlijk eten en vooral leuke, super aardige mensen! Met gevoel voor humor. 😃 Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eveline
10 June 2021

Heerlijk weer ! Maar vanwege het heerlijk weer helaas niet heel erg trek ! Morgen weer de restjes. Dank jullie wel voor de geweldige coocking skills (14 is zo gek nog niet)

Jasper Groot
9 June 2021

Was echt heerlijk! En snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandy
6 June 2021

Heerlijk van smaak en precies op tijd afgeleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W de jong
6 June 2021

Top service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
6 June 2021

Zoals altijd super lekker, maar de "kip met groenten en cashewnoten" was dit keer zo erom pittig dat het bijna niet te eten was. Super groot verschil met vorige keren. Volgende keer beter!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. van Cleef
5 June 2021

Na zoveel keer bestellen blijft het prima. Verwachten ook niet anders. Altijd goede kwaliteit, snelle levering en goede prijs

Anita
4 June 2021

Heerlijk vers, authentiek Thais en lekker pittig. Love it!

Reggie
27 May 2021

Top als altijd! Ps ik heb geen aandelen maar bestel vaak en graag

Anneke
25 May 2021

Lekker gegeten; ook de loempia's vooraf waren heerlijk. Fijn dat je bij het bestellen extra groente kan kiezen. Bezorging was op de gevraagde tijd.

Ed Wijnberg
23 May 2021

Best ever

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reggie
21 May 2021
Henk
17 May 2021

Nog steeds topkwaliteit en op tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ton
16 May 2021

Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

XX
15 May 2021
Janneke
11 May 2021

Net zoals de vorige keer weer heerlijk verse en smaakvolle gerechten!

eveline
10 May 2021

Echt super lekker en volgens mij vrij authentiek, in geen jaren meer Thais gegeten, kunnen ons normaliter geen afhaal eten meer veroorloven helaas maar i.v.m Moederdag gisteren besteld, ook de kinderen, die nog nooit Thais hebben gegeten ook heel erg genoten! Dus hopelijk snel weer een keer

Peter Bindervoet
10 May 2021

Was top super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bad
9 May 2021

Weer heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irene
8 May 2021

Bezorging 10 Smaak van de Maaltijd 10

NvdK
8 May 2021

Wat een goeie Thai! De beste Tom Kha Kai ever en de beef in rode curry en de kip met groente in zoetzure saus van topkwaliteit. En goeie porties; een echte maaltijd. De bezorging hartelijk, kortom, als we de volgende keer weer zo enthousiast zijn, hebben wij onze vaste Thaise toko gevonden.

John van cleef
7 May 2021

Goede service, prima lekker eten Prima bezorging. Op tijd en goed warm

Polak
6 May 2021
Daniel Zeevaarder
3 May 2021

Extreem lekker! Dichterbij Thailand komen we niet.

Michiel
2 May 2021
Ingrid
2 May 2021

Erg lekker en voldoende.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

BOERLEIDER
2 May 2021

Wij hebben zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

Johan
2 May 2021

Heerlijk!

Ilona Jansen
1 May 2021

Eerste keer heerlijk gegeten lekker pittig houden we van.

Edgar
28 April 2021

Eerste keer besteld. Het eten kwam op de aangeven tijdstip en wij hebben heerlijk gegeten.

Daniëlle
27 April 2021

Vers en authentieke smaken. Echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reggie
27 April 2021

Top top

Magnerys
20 April 2021

The food quality was amazing, especially the shrimp soup in coconut milk was delicious, I recommend it. The delivered was incredible fast and perfect packaging.

Apotheek De Dreef
16 April 2021

heerlijk eten, vlotte levering, vriendelijke service

Anita
16 April 2021

Snelle bezorging, vers en heerlijk eten. Een aanrader!

Bruggen
14 April 2021

Echt goed eten snel gebracht en goede kwaliteit

Jan Polak
14 April 2021

Prima kwaliteit en snel bezorgd

Wim
11 April 2021

Heerlijk eten snelle levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed Wijnberg
9 April 2021

Voor de 1e keer als test besteld. Uitstekende kwaliteit. Prima smaak. Verpakking uitstekend. Had Massaman beef was echt prima maar wijkt af van originele smaak, waarschijnlijk daarom geen Massaman kip in assortiment. **** Welverdiend.

Stef
5 April 2021

Het was iets minder goed dan normaal. De gebakken rijst was wat aangebrand en het eten iets aan de zoute kant. Maar nog altijd de beste Thai in de buurt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maria
1 April 2021

Eete was lekker, bezorger vriendelijk, bestelling op tijd, aanraden.

M. Mascini
1 April 2021

Altijd zulke goede service! Heerlijke gerechten, snel bezorgd en geen moeite teveel. Onze hele familie is fan!

Michiel
26 March 2021
Richard
22 March 2021

We hadden 17.20 uur opgegeven voor de bezorging, dat werd veranderd in 17.30 uur, maar het eten werd pas om17.50 uur bezorgd. Dat is dus een half uur later dan gevraagd, niet prettig. Het eten zelf was goed, hoewel de viskoekjes niet knapperig waren, maar slap en te zout.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ton
21 March 2021

Was weer geweldig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jet
17 March 2021

Elke keer weer erg lekker. Authentieke smaken . Met de viskoekjes waan je je helemaal in Thailand. Ook snelle en vriendelijke bezorging.

Reggie
15 March 2021

Heerlijke rode curry met knapperige pansit

Johan
15 March 2021

Heerlijke gerechten. Levering was mooi op tijd en prima op temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Remco
15 March 2021

Prima gegeten, op tijd zelfs in geindriedorp. Speciale wensen opgegeven en ook zo klaargemaakt.. prima tent

Antoinette Verboon
15 March 2021

Wederom een heerlijke curry! En precies op de tijd die ik gevraagd had!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Herbert
13 March 2021

Heerlijk gegeten. Precies op tijd bezorgd. Door de advertentie in de Geindrie dorper dit adres ontdekt. Gaan we vaker gebruik van maken. PS 2 pepertjes is goed scherp!

Krop
13 March 2021

Was super lekker, echt een aanrader en een heel vriendelijke bezorger.

Mayke
13 March 2021

Heerlijk gegeten! Door drukte wat vertraagd.

Rob
10 March 2021

mijn gasten waren erg verrast door de stipte bezorging en de kwaliteit

Benjamin
7 March 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. Echt goede Thaise smaak. Gaan zeker vaker bestellen.